habermelegi.com: HAMİLE KADINLAR NASIL GİYİNMELİLER?

17 Mayıs 2017 Çarşamba

HAMİLE KADINLAR NASIL GİYİNMELİLER?

Hamile Kadınlar Nasıl Giyinmeliler?


Her kadın daha küçük yaşlardan itibaren kıyafetlerine ve giyim tarzına oldukça büyük miktarda önem vermektedir. Dış görünüşünün etkileyici ve bir o kadar da dikkat çekici olması kadınlar tarafından kendilerine duydukları özgüvenin artmasına sebep olmaktadır.

 Ayrıca dış görünüşü ve kıyafeti ile kendisini beğenen kadınlar her zaman daha enerjik ve daha mutlu olmaktadır. Her kadın gibi, anne adayları da güzel bir dış görünüşe ve güzel giyinmeye özen göstermektedir.





 Günümüz şartlarının oldukça gelişmiş olması piyasada rahatlıkla hamile kıyafetlerinin bulunmasını sağlamaktadır. Daha hamilelik döneminin yaklaşık olarak 2. ya da 3. aylarından itibaren gerek psikolojik ve hormonal değişimler ile gerek ise doğal olarak kilo alımı yüzünden eski kıyafetleri anne adaylarına olmamaya, sıkmaya başlamaktadır. 

İşte bu durumda hamile kadınların yapacağı ilk ve tek iş hemen hiç vakit kaybetmeden alışverişe çıkmak olacaktır. En çok merak edilen sorulardan bir tanesi olan ‘hamile kadınlar giyinirken nelere dikkat etmelidir? Hamile elbiseleri için moda nedir?´ sorularının cevaplarını isterseniz gelin hep birlikte inceleyelim.

Hamile kadınların kıyafet seçerken dikkat etmesi gereken püf noktalar:


  • Öncelikle hamile kadınların kıyafet seçerken en çok dikkat etmesi gereken nokta hiç şüphesiz rahatlık ve konfordur. Anne adayları hem kendi sağlıkları hem de bebeklerinin sağlıkları açısından geniş ve bol kıyafetler tercih etmelidir.Hamile kadın abiye giyebileceği gibi eşofmanlar da bu konuda birebir tercih sebebi olabilir.
  • Yaz aylarının gelmesi ile birlikte havaların da ısınması kıyafet seçimi konusunda insanları oldukça zor durumlara düşürmektedir. Özellikle hamile kadınlar; çok fazla terlediği ve hemen yorulabildiği için hamile elbiselerini seçerken çok fazla terletmeyen ürünler seçmesi gerekmektedir. Bu konuda yardımınıza koşacak olan %100 pamuk ürünler; sizlerin terlemesine engel olarak aynı zamanda da kıyafetlerinizin içerisinde rahat olmanızı sağlamaktadır.
  • Hamile kadınlar ayakkabı seçimi konusunda da oldukça ciddi anlamda zorlanmaktadır. Anne adayları ayakkabı seçerken kesinlikle ortopedik ve spor ayakkabılar tercih etmeye özen göstermelidir. Ayrıca yüksek topuklu ayakkabılardan da kesinlikle kaçınmalıdır. 
  • Hamile bir kadının giyeceği bir topuklu ayakkabının yüksekliği en fazla 2-3 cm olmalıdır. Daha yüksek topuklar sağlığınız açısından tehlike yaratabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top