habermelegi.com: BOŞANMAK İÇİN SÖYLENİLEN YALANLAR

18 Mayıs 2017 Perşembe

BOŞANMAK İÇİN SÖYLENİLEN YALANLAR

Boşanmak İçin Söylenilen Yalanlar




Özellikle kadınlar başta olmak üzere, evlilik her insanın doğasında olan ve isteyeceği bir eylemdir. Hayat boyunca atılacak olan adımlardan en büyüğü olan evlilik; doğru insan bulunduğunda daha da eşsiz bir güzellik ve heyecan ile adeta insanları büyülemektir. 





Hayatlarının sonuna kadar yan yana olmaya; iyi ve kötü günde her zaman birbirinin yanında olmak isteyen çiftlerin sonu genellikle mutlu bir evlilik ile devam etmektedir. Fakat bazı durumlarda ise evlenmeye karar verip, evlenen çiftler arasında birtakım anlaşmazlıklar, sorunlar ya da farklı problemler ortaya çıkabilmektedir. 

Bu ve bunun gibi diğer durumlarda eğer çiftler uğraşları sonucunda mutlu olmaya ve huzur içerisinde olmaya devam edemezse tek çözüm olarak boşanma seçeneğine baş vurabilirler. 

Boşanmak, toplum tarafından çoğu zaman kötü bir davranış olarak nitelendirilmektedir. Fakat bunun aksine, çiftlerin mutsuzluğu ve ev içerisinde, aile içerisinde huzursuzluk yaşanıyorsa boşanmak en mantıklı ve en doğru seçim olacaktır. 

Özellikle son yıllardan itibaren ülkemizde de boşanma oranları oldukça fazla miktarda artmıştır. Bunun sebebi ise; bireylerin evlilik kararı vermeden önce birbirleri ile yeterince zaman geçirmemeleri ve daha birbirlerini çok iyi bir şekilde tanımamalarıdır. 

Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen bilgilere göre; uzun süre nişanlı kalmış çiftlerin evlilikleri daha sağlam ve daha uzun süreli olmaktadır. Bu yüzden evliliğinizin sonunun boşanma olmasını istemiyorsanız; evlilik kararı vermeden önce yaşadığınız ilişkilerde karşınızdaki insanı iyice tanıdığınızdan emin olmalısınız.



Boşanmak için söylenen yalanlar:          


Özellikle boşanmaya karar veren genç çiftler arasında; boşanma ile ilgili söylenen yalanlar oldukça popülerdir. Fakat unutmayın ki boşanacak bile olsanız; karşınızdaki insana karşı dürüst olmak çok önemli bir konudur. Karşınızdaki insana karşı dürüst olmanız, ona yalan söylememeniz ve her zaman gerçekleri tümü ile anlatmanız ilişkinizi kuvvetlendirecektir. 

Yalnızca boşanmak konusunda değil; yalan söylememek her konuda oldukça önemli bir davranıştır. Dürüstlük bir insanın kazanabileceği en önemli ve en güzel kişisel özelliklerden bir tanesidir. Ne olursa olsun karşınızdaki insana karşı dürüst olmaya özen gösterin. Bu insan, boşanacağınız eşiniz olsa bile. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top