habermelegi.com: ZAYIF GÖRÜNMENİN SIRLARI

20 Mayıs 2017 Cumartesi

ZAYIF GÖRÜNMENİN SIRLARI

ZAYIF GÖRÜNMENİN SIRLARI


Daha zayıf ve fit bir görünüme kavuşmak birçok insanın hayatta en çok istedikleri şeylerin başında gelmektedir.  İnsanların kilo vermesi için birçok diyet diyetisyenler tarafından oluşturulmuştur.


 Fakat diyet yapmak ve kilo vermek çoğu zaman uzun ve meşakkatli bir iştir.  İnsanlar çok hızlı şekilde kilo vermek isterler fakat bu genelde mümkün olmaz. Bu yüzden, insanlar diyet yapıp kilo verirken aynı zamanda modaya göre giyim tarzlarını da kendilerini daha zayıf gösterecek şekilde değiştirmek isterler. Daha zayıf bir görünüm elde etmek isteyenlerin uygulayabileceği belli giyim ipuçları vardır.

Nasıl zayıf görünecek şekilde giyinilir?


Zayıf gösterecek bir giyim tarzına kavuşmanın olmazsa olmazı, vücut tipinize göre giyinmektir.  Örneğin, eğer geniş omuzlarınız varsa, herhangi bir omuz aparatı kullanmaktan kaçınmalısınız. Kayık yaka ya da yuvarlak yaka olarak bilinen kıyafetler yerine V yaka kesimli kıyafetleri tercih etmelisiniz. 

Zayıf Görünmek için Kumaş Seçimi?


Kumaş seçimi de zayıf gösterecek bir giyim tarzı oluşturmada oldukça önemlidir.  Vücuda yapışan, yeterince esnekliğe sahip olmayan kumaşlardan mümkün olduğunca uzak durulmalıdır.  Vücudunuza uyumlu ve kaygan bir dokuya sahip kumaşlar sizin için en uygun seçim olacaktır. 

Zayıf Görünmek için Renk Seçimi?



Renk seçimi de oldukça önemlidir. Kilo problemi yaşayan insanların en uzak durması gereken tarz, birçok rengin bir arada kullanıldığı giyim tarzıdır. Mümkün olduğunca tek renkli ya da benzer tonlardan oluşan kombinler tercih etmelisiniz. Renk bütünlüğü bozuldukça kilolarınız daha fazla dikkat çeker hale gelecektir. 

Zayıf Görünmek için Aksesuar Seçimi?



Aksesuar seçimi de oldukça önemlidir. Seçtiğiniz aksesuarlar ne kadar büyük olursa, siz o kadar küçük görünürsünüz. Bu yüzden büyük halka küpeler ya da elinize alacağınız büyük boyutta bir çanta sizin oldukça işinize yarayacaktır. 

Zayıf Görünmek için Elbise Desen Seçimi?


Elbisenin desenlerini ise mümkün olduğunca küçük tercih etmelisiniz. Kareye yakınsayan desenler sizi olduğunuzdan da şişman gösterecektir. 

Zayıf Görünmek için Ayakkabı Seçimi?



Ayakkabı da tabii ki çok önemli bir konudur.  Ufak topuklu ayakkabılardan mümkün olduğunca kaçınmalısınız, ufak topuklar sizi olduğunuzdan şişman gösterecektir.  Eğer büyük ayaklarınız varsa, düz sandaletlerden veya ince şeritleri olan sandaletlerden yararlanabilirsiniz. Kesinlikle kaçınmanız gereken ayakkabı türüyse, bileğe dolamalı ayakkabı modelleridir. Bacaklarınızın daha kısa görünmesine sebep olurlar ve daha tıknaz bir görüntüye yol açarlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top