habermelegi.com: BURÇLARA GÖRE CİNSEL UYUM

21 Mayıs 2017 Pazar

BURÇLARA GÖRE CİNSEL UYUM

BURÇLARA GÖRE CİNSEL UYUM


Özellikle kadınlar başta olmak üzere herkes gerek günlük yaşantısında olsun gerek ise ikili ilişkilerinde olsun burç yorumlarına dikkat edip takip etmektedir. 
Herkesin özel yaşantısında olduğu gibi cinsel yaşantısında da burçlar ve burç uyumları önemli bir yere sahiptir.
Eğer cinsel yaşamınıza daha etkili bir şekilde devam etmek istiyor iseniz; sizler de burçların cinsel uyumuna dikkat etmeli ve önem vermelisiniz. Cinsel yaşamınızın daha canlı ve daha hareketli olması için, dikkat etmeniz gereken burç uyumlarına gelin hep beraber bir göz atalım.

Burçların cinsel uyumları nasıldır?

Koç burcu: Koç burçlarının hem günlük ilişkilerde en iyi anlaştığı hem de cinsel hayatta en uyumlu olduğu burç aslan burcudur.

Boğa burcu: Boğa burçlarının hiç şüphesiz cinsel yaşamda en uyumlu olacağı burç başak burcudur.

İkizler burcu: İkizler burcu için cinsel yaşamda en uyumlu olacak burç kova burçlarıdır.

Yengeç burcu: Yengeç burçları için en uygun partner akrep burçlarıdır. Yengeç burçlarını tatmin etmek bazı zamanlarda gerçekten zor olabilmektedir. İşte bu gibi durumlarda akrep burçları yengeç burçlarının tam ihtiyaç duyduğu kişiler olacaktır.

Aslan burcu: Koç burçları aslan burçlarına en iyi partnerlik yapabilecek burçlardır.

Başak burcu: Oğlak burçları başak burçlarına en iyi uyum sağlayacak burçtur. Seks sırasında her türlü hazzı rahatlıkla oğlak burçları başak burçlarına yaşatabilir.

Terazi burcu: Terazi burçlarına günlük ilişkilerinde olduğu gibi hem aşk hayatında hem de cinsel yaşamda en iyi uyum sağlayan burç hiç şüphesiz ikizler burcudur.

Akrep burcu: Akrep burçlarının cinsel yaşantılarında en iyi anlaşabileceği ve en uyumlu olduğu burçlar balık burçları ve yengeç burçlarıdır.

Yay burcu: Yay burçlarına en iyi partnerlik yapabilecek ve tatmin edecek burçlar kova burçlarıdır.

Oğlak burcu: Oğlak burçları seks sırasında en iyi hazzı hiç şüphesiz boğa burçlarından almaktadırlar ve bu iki burç oldukça da uyumludur.


Kova burcu: Terazi burçları seks sırasında kova burçlarının her türlü ihtiyacını karşılayabilen, muhteşem uyum sağlayan bir burçtur. Cinsel ilişki sırasında sürekli tüm ilgiyi kendi üzerinde isteyen kova burçlarının bu isteğini, terazi burçları en iyi şekilde sağlamaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top