habermelegi.com: KOLTUK ALTI KARARMASI NASIL ÖNLENİR?

17 Mayıs 2017 Çarşamba

KOLTUK ALTI KARARMASI NASIL ÖNLENİR?


Koltuk Altı Kararması Nasıl Önlenir?



Kadınlar uzun yıllardan itibaren dış görünüşlerinin etkileyici ve bir o kadar da dikkat çekici olmasına, cilt bakımına, saç bakımına ve tırnak bakımına büyük önem verip, bir o kadar da özen göstermektedir. Kadınlar tarafından en büyük sorunlardan bir tanesi olarak görülen istenmeyen tüyler, bazı durumlarda gerçekten çok can sıkıcı olabilmektedir. 
İstenmeyen tüylerden kurtulmak amacı ile günümüz dünyasında teknolojinin giderek ilerlemesi ve gelişmesi ile beraber birçok ağda yöntemi ve ürünü de piyasada rahatlıkla bulunabilmektedir. Özellikle ağda sonrası koltuk altlarının kararmış bir şekilde gözükmesi; kadınları en fazla rahatsız eden durumlardan bir tanesidir. Güzellik için birçok zamanını harcayan kadınlar bu sorunla da başa çıkabilirler.

Koltuk altı kararmasını önlemek için neler yapılabilir?


 Kadınlarda oldukça sık miktarda gözükmekte olan koltuk altındaki kararma durumu, genellikle halk arasında bir hastalık olarak bilinmektedir. Bu bilgi tamamı ile yanlış bir bilgidir. Koltuk altı kararması kesinlikle bir hastalık durumu değildir. Kadınlarda koltuk altlarında kararma yaşanmasının nedenini basit olarak anlatmamız gerekir ise; özellikle aşırı hassas olan koltuk altı bölgesine dışarıdan etki etmekte olan bazı maddeler zarar vermektedir. Ciltlerimiz ise bu duruma karşı koymak için bir savaş başlatır. İşte bu maddelere karşı doğal olarak verilen tepkiler sonucu da hassas koltuk altı bölgelerinde kararma meydana gelmesine neden olur.

 Koltuk altlarında meydana gelen kararmaların diğer sebeplerine bir göz atacak olur isek; istenmeyen tüylerden kurtulmak için sürekli olarak uygulanmakta olan tüy dökücü kremler, ağdalar ve jilet uygulamalarıdır.  Ayrıca aşırı derecede terlemek ve ölü deriler de koltuk altlarının kararmasına neden olabilmektedir.

Koltuk altı kararmasına limon ile çözüm:


Kadınların sürekli olarak karşılaştıkları sorunlardan bir tanesi de özellikle yaz aylarında ortaya çıkmakta olan koltuk altı kararmalarıdır. Bu tamamen doğal bir durum olmak ile birlikte bir o kadar da rahatsız edici bir durumdur. Koltuk altı kararmalarından kurtulmak için yapmanız gereken tek şey ise bütün bir limonu ortadan ikiye ayırmak ve daha sonra yavaş hareketler ile koltuk altınızda kararan bölgelere uygulamak. Bu işlem sonrasında koltuk altı kararmalarınız da azalma olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top