habermelegi.com: YILDIZNAME FALI NEDİR?

17 Mayıs 2017 Çarşamba

YILDIZNAME FALI NEDİR?



YILDIZNAME FALI NEDİR?

                                 Geçmişten günümüze kadar neredeyse sürekli olarak fal baktırmak özellikle kadınlar arasında oldukça popüler olmuştur. Halk arasında en yaygın olan fal türleri kahve falı, tarot falı, su falı ve el falıdır.

 Bunların yanı sıra çoğu insan tarafından fal olarak bilinmekte olan yıldızname, aslında bir fala göre daha sağlam ve daha kesin bilgiler sağladığı için tam olarak fal ismi ile nitelendirilmemesi daha doğru olacaktır. 



Yıldızname falı bakmak oldukça zor bir iş olmak ile birlikte herkes tarafından da doğru bakılamamaktadır. Yıldız nameye bakmak oldukça emek ve çaba istemektedir ve kesinlikle bakılırken ciddiye alınmalıdır. Asla eğlence amaçlı olarak bakılmamalıdır. Yıldız name baktırmak isteyen kişi için büyük önem taşıyan, neredeyse hayatını değiştirmeye yardımcı olabilecek durumlar ve olaylar bu sayede ortaya çıkmaktadır. 

Yıldız nameye bakmak için diğer fal türleri gibi kahveye, suya ya da kartlara ihtiyaç duyulmamaktadır. Yıldızname baktırmak isteyen kişi, fala bakacak olan kişiye kesin ve net bilgiler vermelidir. Falına bakılacak kişinini annesinin adını, babasının adını, doğum tarihini ve doğum yerini, doğum saatini, kardeşlerinin isimleri ve onların da doğum tarihleri gibi bilgileri fala bakacakkişiye eksiksiz ve doğru bir şekilde anlatmalıdır. Kişinin hayatındaki değişiklikler, önemli olaylar ve gelişmeler ortaya çıkmaktadır. Burçlar ile ilgili olan bir fal türüdür.

Yıldız nameye nasıl bakılır?

Yıldızname baktırmak isteyen kişi istenilen tüm bilgileri eksiksiz olarak sağladığı taktirde, yıldızname bakmak çok daha kolay olacaktır. Yıldızname baktırmak isteyen kişinin öncelikle yıldızı bulunmalıdır. Bu işlem için halk arasında ebced olarak da bilinen farklı bir yöntem uygulanmaktadır. Her yıldızın karşılığı olarak gökyüzünde bir yıldız bulunmaktadır. Kişinin sahip olduğu burca karşılık gelen yıldızın özellikleri ve hareketleri incelenerek; kişinin hayatındaki olaylar ve gelişmeler tahmin edilmektedir. Kişinin iş hayatı, aşk hayatı, aile içerisinde ya da kendisinde yaşanabilecek hastalık durumları ve eğitim gibi konularda bilgi edilenebilir. Eğer sizler de hayatınızda yaşanacak herhangi bir konu ile ilgili gelişmeleri, olayları ya da durumları merak ediyorsanız; diğer kahve, su, el ya da tarot gibi fallara baktırmak yerine yıldızname baktırabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top