habermelegi.com: KUMAŞ BOYALAMA İLE RENKLİ DEKORASYON

25 Mayıs 2017 Perşembe

KUMAŞ BOYALAMA İLE RENKLİ DEKORASYON

Kumaş Boyama İle Renkli Dekorasyon

              
Her insan hayatının büyük bir kısmını geçireceği; mutlu, sevinçli, hüzünlü ve tüm duygusal anlarına tanıklık edecek olan evlerinin güzel bir görünüme sahip olmasını istemektedir. Özellikle kadınlar başta olmak üzere, tüm insanları evlerinin dekorasyonuna, eşyalarına ve dizaynına oldukça büyük miktarlarda önem göstermektedir. 



Günümüz dünyasında sürekli olarak gelişen ve değişen şartlar insanları olduğu gibi ev eşyalarını da yakından etkilemektedir. Evlerinin şıklığına şıklık, zarifliğine zariflik ve modernliğine modernlik katmak için piyasada bulunmakta olan birçok farklı çeşit ve modelde eşyalardan, dekorasyon ürünlerinden faydalanabilir. 


Evlerinin güzel bir görünüme sahip olmasının yanı sıra eşyaların da güzel ve insanın kendisine hitap eden eşyalar olması; ev sahibinin kendisini kendi evinde daha mutlu ve daha güvende hissetmesine neden olur. 


Piyasada yüzlerce farklı renklerde ve yüzlerce farklı modellerde bulunmakta olan eşyalar ve dekorasyon ürünleri aslında hiçbir zaman kendi isteklerinizi, beğenilerinizi ve ilgi alanlarınızı tam olarak yansıtmamaktadır. Bu yüzden geçtiğimiz yıllardan itibaren git gide daha da popülerleşmekte olan kumaş boyaları, sizlere kendi isteğinize, kendi beğenilerinize ve kendi ilgi alanlarınıza göre evinizi dekore etme şansı tanımaktadır. Özellikle geçtiğimiz son 2 yıl içerisinde daha da popülerleşmeye başlamış olan kumaş boyaları ile kendi renkli dekorasyonunu düzenleme modası hakkındaki detaylara isterseniz gelin hep birlikte bir göz atalım ve hep birlikte bir inceleyelim.

Kumaş boyaları ile kendi renkli dekorasyonunuzu yaratmak artık mümkün


Son yıllarda popülerleşmeye başlamış olan kumaş boya kullanımı, sizlere kendi hayalinizdeki tasarımları gerçekleştirme imkânı tanımakta olan oldukça basit dekorasyon önerileri olarak kullanabileceğiiniz bir üründür. Örnek verecek olursak; koltuklarının, kanepelerinin, yastıklarının ya da yataklarının dış görünüşünü artık beğenmeyenler ve hepsini yenilemek isteyenler için yapılabilecek en ucuz ve en doğru seçim hiç şüphe duymaksızın kumaş boyalarıdır. 

Kumaş boyaları sayesinde kendi isteğinize uygun renk ve desenlerde modern dekorasyon tasarımlar yapabilmeniz mümkün olacaktır. Hem de bu işi yaparken eğlenmeniz sadece size bir artı olarak kalıyor. Eğer sizler de evinizdeki renkler ve tasarımlardan sıkıldıysanız, rengarenk kumaş boyaları ile evinizi değiştirmeye şimdiden hazır olmalısınız. 

Kumaş Boyama Teknikleri Nelerdir?

Evinizde sadece kumaş, parşömen kağıdı, kumaş boyası kalem, palet ve su kabı ile sizde bu işlemi yapabilirsiniz. Kumaş boyama teknikleri ile artık daha renkli bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Peki nedir bu kumaş boyama teknikleri

Kontür Tekniği: En çok kullanılan tekniklerin başında kontür tekniği gelir. Bu teknikte desenini çizdiğiniz kumaş üzerinde hatları daha belirgin hale getirerek bir boyama işlemi uygulaması yapılır.


Tonlayarak Boyama: Desenini belirlediğiniz kumaş üzerinde deseni genellikle koyu tondan açık tona doğru boyama tekniğidir. Özellikle pastel renklerin kullanıldığı uygulamalarda çok sık görülür.


Düz Boyama: En kolay boyama tekniği olarak bilinir. Verdiğiniz deseni istediğiniz tonları kullanarak boyayabilirsiniz. Ancak şekillerin etrafına koyu bir çerçeve yaparsanız daha belirgin bir çizim elde edersiniz.


Maraş İşi Boyama: En zor boyama tekniği olarak bilinir. Uygulama yapılacak desenin altına bir karton yerleştirilir. Tek yüzlü bir işlemedir. Sırma düzen üzerinden atlatılarak karşılıklı tutularak 4 kenar da işlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top