habermelegi.com: TEOSYAL DİNAMİK DOLGU NASIL YAPILIR?

22 Mayıs 2017 Pazartesi

TEOSYAL DİNAMİK DOLGU NASIL YAPILIR?


Teosyal Dinamik Dolgu Nasıl Yapılır?

İnsanların, özellikle de kadınların çok uzun yıllardır yüzleriyle ilgili en önemli sorunlarından biri kırışıklıklardır.

Kırışıklıklar, insana olduğundan çok daha yaşlı bir görüntü verir. Birçok insan, pürüzsüz ve kırışıksız bir yüze sahip olmak için çeşitli yollara başvurmaktadır. 
Yıllardır, birçok kırışıklık kremi piyasaya çıkmış, Botoks uygulaması ismi verilen uygulama ilgi görmeye başlamıştır. 


Son zamanlarda kırışıklıkları önlemenin en gözde yolu olarak, teosyal dinamik dolgu karşımıza çıkmaktadır. Güzellik için kadınların çoğu bu yöntemi uygulamaya başlamıştır.

Teosyal dinamik dolgu nedir?


İnsan cildinin gerginliğini kaybedip, kırışık bir görünüm almasının nedeni büyük oranda vücuttaki nem kaybına dayanmaktadır. Yaşlanmanın da hızlanması bu süreci iyice hızlandırır ve yıllar içinde, yorgun ve üzgün bir yüz ifadesi ortaya çıkar.  Geleneksel dolgu yöntemleri, cildin hareket halinde olmadığı anlarda görülen statik kırışıklıklara karşı uygulanır, oysa ciltte herhangi bir hareket olduğu durumlarda ortaya çıkan dinamik kırışıklıklar asıl üzerinde durulması gereken kırışıklık türüdür.

Teosyal dinamik dolgu, cildi hareket halindeyken de destekler. Yüzü hareket halindeyken desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda yüzün yumuşaklığını ve canlılığını da korumasına yardımcı olur. Bu içeriği ile geleneksel dolgu yöntemlerinden ciddi farklılıklar gösterir.

Teosyal dolgunun asıl hedefi mimiklerle ilgili oluşan problemleri gidermek olduğundan, içeriği de buna göre hazırlanmıştır. İnsan cildindeki ağız çevresi, yanaklar, dudak ve kıvrımlar gibi en hareketli birkaç bölge oldukça uygundur.  Teosyal dinamik dolgunun uygulanması da oldukça rahattır. İçindeki anestezik madde sayesinde dolgunun uygulandığı kişi, işlem süresince hiçbir şey hissetmez

Teosyal Dinamik Dolgu Nasıl Uygulanır ?


Teosyal dinamik dolgunun uygulanması yarım saatten daha az sürmektedir. Bu uygulamada en büyük avantaj dışarıdan bir madde yerine vücudumuzda zaten bulunan asitlerin kullanılmasıdır. Teosyal dinamik dolguda vücudumuzda bulunan ama artık etkisini kaybetmeye başlamış olan asitler yerlerine yeniden enjekte edilir.  Böylece kırışıklıklarla mücadele yeniden olması gerektiği hıza kavuşur. Dolgu işleminden sonra iyileşme süreci genelde birkaç gün sürmektedir.

Birçok insan da dolgu işleminden sonra herhangi bir yan etki ortaya çıkmasa da,  küçük bir ihtimal oluşabilecek  morluklara veya izlere hafif bir makyaj uygulayarak kapanmalarına yardımcı olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkkür ederiz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... back to top